REKAPITULACIJA 4. DJEČJEG “KRANJČIĆA” NA RADIO MARIJI

REKAPITULACIJA 4. DJEČJEG “KRANJČIĆA” NA RADIO MARIJI

Emisija „Poticaji Stjepana Kranjčića” na Radio Mariji, emitirana u četvrtak 18. lipnja 2015., bila je prilika za rekapitulaciju u subotu 25. travnja 2015. u Križevcima održanog 4. Susreta hrvatskoga dječjega  duhovnoga stvaralštva „Stjepan Kranjčić”.

O natječaju i susretu govorile su predsjednica i članica stručnog ocjenjivačkog suda Sonja Tomić i Nada Babić te predsjednica Udruge za promicanje znamenitih Križevčana „Dr. Stjepan Kranjčić” Tanja Baran. Predstavnice struke govorile su o tome kakvi su radovi na natječaj stigli, je li bilo teško izabrati najbolje, predstavile su zbornik najuspjelijih radova „Tvoja sam svijeća…”, govorile su o vrijednosti natječaja i susreta Dječjega „Kranjčića”, a tijekom emisije pročitale su nekoliko radova. Tanja Baran je govorila o uspješnoj suradnji Osnovne škole Ljudevita Modeca i Udruge „Dr. Stjepan Kranjčić” koje organiziraju Dječji „Kranjčić” te o ljepotama i teškoćama pri izvedbi.

Emisija, koju je vodio Antonio Kolar, završena je molitvom za otvorenje procesa za proglašenje blaženim Stjepana Kranjčića.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.